ABONNEMENT

Få friske juiceposer leveret lige til døren

Med abonnementsordningen fra Mr. Slow by Witt får du nye forsyninger af juiceposer leveret til din virksomhed hver eneste uge, eller flere gange om ugen, hvis du ønsker det. Juice fra Mr. Slow by Witt kan nydes med god samvittighed – poserne indeholder kun økologisk frugt og grønt, som er klar til brug. Vælg den af vores varianter, som passer lige netop til dig og dine behov – en opkvikker inden et vigtigt møde eller måske et sundere alternativ til de søde sager ud på eftermiddagen.

VORES UGEPAKKER – GØR DET NEMT FOR DIG

Vores Mr. Slow by Witt juiceposer bestilles og leveres til din virksomhed. De indeholder frisk frugt og grønt, som er sammensat i fire forskellige lækre juicevarianter.

4, 8, 12, 24, 48 ELLER 96 UGERS ABONNEMENT PÅ VORES KLASSIKERE

Det antal juiceposer der skal leveres pr. uge kan tilpasses din virksomheds behov. Vi sørger for leveringen og aftaler første gang, hvor kassen med juiceposerne må sættes, såfremt der ikke er nogen hjemme. Regningen fremsendes på e-mail, hvilket gør det nemt at bevare overblikket. Juiceposerne koster kr. 20 + moms pr. stk. og der er GRATIS fragt ved levering af minimum 25 juiceposer pr. levering – ved levering under 25 juiceposer pr. gang vil der blive beregnet en omkostning til fragt på 37,50 + moms

DET ER UFORPLIGTENDE AT MELDE SIG TIL

Tilmeldingen er fleksibel, du kan altid framelde dig igen. Du er ikke bundet af en fast periode. Ved ferie kan du afmelde din pakke. Du kan også vælge at sende pakken som en gave til andre.

NEM BETALING

Mr. Slow by Witt fremsender faktura på e-mail, så du nemt har overblik over dit abonnement. Når du er tilmeldt, kan du altid bestille flere varer, lige når det passer dig. Levering aftales i forbindelse med det første køb. Efterbestillinger leveres dagen efter, såfremt bestillingen er os i hænde senest kl. 9.30 dagen før.

RETURPOLITIK

Vi vil gerne have, at I tilfredse med de varer, der leveres fra Mr. Slow by Witt, og vi bestræber os på altid at levere den bedste kvalitet på markedet.

Beskadigede juiceposer

Såfremt poserne er beskadigede ved modtagelse, hører vi gerne fra jer med det samme. Send et billede af poserne med i en e-mail, så vi kan besigtige problemet og hjælpe jer så hurtigt som muligt.

Hvem tager du fat i?

Ring til Mr. Slow by Witt på 70 25 23 23 eller send en mail til info@mrslow.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Varer kan også returneres til:

Mr. Slow by Witt, Gødstrup Søvej 9, 7400 Herning, hvorefter vi vil håndtere reklamationen.